TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú.

Information

Hlavní činností centra je podpora podnikání v Hradci Králové i v celém Královéhradeckém kraji. Jsme součástí European Business and Innovation Center Network (EBN) – sítě sdružující na mezinárodní úrovni podnikatelská a inovační centra.

Jsme organizace založená Statutárním městem Hradec Králové a podporujeme začínající i zkušené podnikatele v rámci poradenských služeb, sdružujeme startupovou komunitu a pomáháme inovativním projektům v jejich rozvoji.

Realizujeme edukační programy na všech úrovních vzdělávacího systému, pořádáme vzdělávací workshopy a semináře pro širokou veřejnost. Poskytujeme také jednorázové konzultace i dlouhodobější mentoringové programy, a provozujeme inkubační a akcelerační programy pro začínající podnikatele, aktivně rozvíjíme energetiku v prostředí Hradec Králové.

Dále nabízíme pronájem kanceláří, možnost zřízení virtuálního sídla, využití coworkingových prostor a pronájem konferenční a zasedací místností.

Ve spolupráci s Úřadem práce nově poskytujeme dotované odborné kurzy na téma:

 

  • Umělá inteligence ...
  • Digitální komunikace s veřejnou správou

 

Jedná se o odborně zaměřené kurzy, které jsou zastřešeny projektem www.jsemvkurzu.cz, projekt Ministerstva práce a sociálních věcí.

Od ledna 2024 tyto kurzy pořádáme. Vzdělávací akce spolu s termíny a postupem pro přihlášení naleznete na našich stránkách: https://www.tchk.cz/vzdelavaci-akce.

Přihlásit se na jednotlivé odborné kurzy (uvedené výše) je nutné nejdéle 30 dní před začátkem daného kurzu.

Company TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú. has no ratings

Be the first to rate the company at Evalugo.cz

Contact TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Hradec Králové z. ú.


Because of spam protection, please answer the following question how much is seven and four ? Write the sum in digits.